Ragdoll katt

Hei.

Da kommer det første blogginnlegget av mange. Jeg vil stadig komme med oppdateringer på hva som rører seg i oppdrettet og om det er kattunger på gang.

Vi har kommet hjem fra påskeferie i dag, etter å ha tilbrakt påsken i Øyer, på familiens feriested. Vi har vært så heldige å ha Vera Stavem Liem på besøk, en erfaren oppdretter som driver Røysliraggen. Det var av henne i vi kjøpte Lola, og jeg ønsket at hun skulle se henne igjen nå som hun er 14 mnd og kjønnsmoden. Vera var fornøyd med utviklingen til Lola, og sa at hun egnet seg godt som avlskatt. Vi fikk høre at Lola har fine linjer. Utseendemessig har hun en fin panne, flotte store ovale øyer og bra hake. Hun har en god tyngde og lang flott kropp. Medium i størrelse. Ørene kunne vært større. Lola er fortsatt ung og under utvikling så endringer kan fortsatt skje. Sterk stamtavle.

Hun har et godt lynne,  og gikk raskt bort og snuste på Vera. Våryr som hun er viste hun seg fram fra sin beste side. Nå gjenstår det å finne den rette mannen til henne. 😉