No*Glassrosens Serratia Marcescens

Hei.

Jeg nevnte høy smeltefaktor tidligere, og nå er det på tide å presentere vår nye dronning i oppdrettet, nemlig No* Glassrosens Serratia Marcescens eller «Tia» som vi kaller henne. Hun er oppkalt etter navnet på en bakterie som betyr «Mirakel».  Tusen takk til Berit Huseby og Cecilie Midtgaard – med Glassrosens oppdrett. Vi er så takknemmelig for denne jenta. Tia har vokst opp hos Siril Malene Isaksen som har vært fórvert for Glassrosens, Siril har nå eget oppdrett med navn No* Arctic Sapphire.

IMG_3899Tia er perfekt markert, med et herlig tabby mønster. Vi ønsket oss en til bicolor jente, og denne gangen ei med tabby mønster. Tia er utrolig nydelig. Hun smelter i armene våre og maler dagen lang. Hun kan sovne tett ved ansiktet vårt, i en lampeskjerm krøllet sammen som et lite nøste eller langstrakt på sofaen. Verden er et ufarlig sted for denne jenta. Hun har et fantastisk temperament. Hun er også et matvrak, hører hun noen nærme seg kjøkkenet så setter hun i galopp i den retning. Hun skrur på sjarmen, koser med leggen og får som regel som forventet, en liten matbit. Hun blir litt bortskjemt nå i starten, og vet at vi må begrense denne kosematen etter hvert.
IMG_3903

Lola var svært spent på denne nykomlingen, og måtte til stadighet vise hvem som var sjefen. Hun lurte seg fram mot øret til Tia, slikket litt og beit litt. De er morsomme å følge med på, der de bytter på å jage hverandre.  Jeg tror de ender opp som perlevenner til slutt.

Når det er sagt, så venter vi fortsatt på at Lola skal få løpetid.

IMG_4077

Jeg kommer med mer informasjon om Tia snart.

Stor hilsen fra Sigrid