Drektig ragdoll?

Drektig ragdoll? Skriver jeg. Ja, vi er nesten sikre på at Lola er drektig nå. Men, vi tar alltid forbehold om skinndrektighet. Pattene har blitt større og rosa, og hun har også gått opp flere hundre gram i vekt!! Mens Lola sover og sover, har vi andre ordnet klar fødekassen i dag. Greit å være tidlig ute så hun vender seg til den. Vi bruker et stort softbur (reisebur), denne kan åpnes og stenges fra to sider + toppen, vi får dermed god oversikt over fødsel og etter hvert de små krabatene. Selve fødekassen og Lola skal flytte inn på eget rom når fødsel nærmer seg. Vi skal selvfølgelig sove sammen henne, da det er plass til både en og to madrasser der. 🙂 Sosialisering er noe vi setter høyt i dette oppdrettet. Kattungene skal, i sitt eget tempo, vende seg til både barn og voksne og det å bli håndtert. 🙂

IMG_3012

Lola har blitt en skikkelig sovepus nå som hun er drektig. Jeg synes magen har blitt litt større.

Fortsatt god helg.

Sigrid