«The unicorns of Centopia» litter

Hei og god morgen!

I dag er kattungene to uker gamle, og det er en stor ære å presentere de fram. De er ordentlig søte alle sammen. Det er to gutter og to jenter, tre mitted og en bicolor. De viser god utvikling, og alle har lagt godt på seg. Når vi klapper dem, så hører vi baby-maling, verdens søteste lyd. Vi lar oss rive med, der vi ligger på gulvet og ser på dem i timesvis. Meditasjon. Lola er så utrolig stolt. Det samme er vi.

Kattungene har fått navn etter enhjørningene i fantasiverdenen Centopia, fra eventyrserien «Mia og meg». Her har barna i heimen, med god støtte fra mor og far,  virkelig jobbet med å finne å finne fram de fineste navnene. Vi håper dere liker dem.

Fano (gutt):

Onchao (gutt):

Sinette (jente):

Lyria (jente):

Vi legger til noen kosebilder. Sett deg ned med en kopp te og nyyyyt. 🙂 Jeg beklager dårlig kvalitet på bildene. Lyssettingen er ikke den beste der de ligger inne i fødekassen.

 

Hilsen Sigrid